Kattengedragstherapie Amsterdam
/

Kattengedragstherapie, advies en educatie

 

Resultaten en recensies


Resultaten

99% van de cliënten van Kattengedragstherapie Amsterdam geeft aan dat de problemen naar tevredenheid zijn opgelost
100% van de cliënten van Kattengedragstherapie Amsterdam geeft aan dat zij bij een mogelijk volgend probleem weer contact met KGTA zou opnemen
100% van de cliënten van Kattengedragstherapie Amsterdam geeft aan dat zij KGTA zou aanbevelen bij anderen die problemen hebben met hun kat (ten)


Recensies


“….... lijkt over het algemeen echt een stuk rustiger en tevredener, dus ik zet alle maatregelen zeker door! Ik ben heel blij dat je me hebt willen helpen en me zoveel tips en adviezen hebt gegeven, je hebt mij en ….... (!) echt uit de brand geholpen!”


Je hebt goed te tijd genomen om ons te helpen. Duidelijke analyse van de problemen en bevestiging of bijsturing waar nodig. We konden praktisch aan de slag en hebben alle adviezen, zover mogelijk opgevolgd. Het begrip aan onze kant is vergroot en de problematiek is voor een heel groot deel weggenomen.”


In een kort maar zeer verhelderend gesprek heeft KA me het vertrouwen gegeven en de rust om zelfverzekerd om te gaan met mijn twee bange poezen, en dat is precies wat ze nodig hebben. Plus concrete hulp inzake kattenbak, buiten verblijven, klikkers. Ik dacht eigenlijk dat ik geen advies kon gebruiken en dat ik alles al wist maar dat bleek niet zo te zijn. KA: hartelijk dank!”


Shireen heeft veel inzicht in het gedrag en gevoel van katten. Zij luistert goed en geeft praktische adviezen.”


Shireen heeft een heldere analyse van het probleem met onze kat gegeven en een duidelijk advies gegeven om het probleem op te lossen. Er was niets zweverigs aan! We hebben de adviezen opgevolgd en het gaat een stuk beter met onze kat en zijn problemen (plassen naast de bak). Het is veel werk en kost tijd, maar de situatie is zo ontzettend verbeterd dat het ‘t 100% waard was.”


Heel langzaam wordt het waar ik op gehoopt had: een speelmakker voor …..... Ook ….... doet mee en is aktiever geworden, maar die is veel rustiger van aard.”


“Nog hartelijk bedankt.
Het gaat goed met ….... Hij is veel rustiger en al goed gewend hier.
Geniet van het buitenzijn. Is op zijn gemak buiten.
Valt zo goed als niet meer aan.
We zijn dus ook helemaal aan hem gewend nu.”
  


“ …..... laat …... nagenoeg met rust. Hij is sporadisch nog onvriendelijk. Nu zelfs zonder Feliway. M'n moeder speelt regelmatig met hen samen. …..... miauwt nog wel maar zo ontzettend veel minder dan eerst. Ze krabt en likt helemaal niet meer. Heeft geen korstjes meer. Over het geheel gezien gaat het eigenlijk geweldig.  Het is een succesverhaal! “


"DE ADVIEZEN DIE WE HEBBEN GEKREGEN WAREN DUIDELIJK, ZORGVULDIG EN KUNDIG. WE ZIJN BLIJ DAT WE DE AANDACHT EN TIJD HEBBEN GENOMEN MEER OVER ONZE KAT TE LEREN, ZODAT WE UITEINDELIJK EEN BLIJERE KAT IN HUIS HEBBEN."


"De adviezen van Shireen waren enorm helder en professioneel. Het bezoek was leerzaam (verrassend genoeg ook m.b.t. eigen conditioneringen) en oplossingsgericht, mede door de uitgebreide vragenlijst die juist voor de nodige verklaringen (en oplossingen) zorgde. Ik zal eerlijk toegeven dat ik voorafgaand aan dit traject enigszins sceptisch was over “kattentherapie”, maar Shireen heeft dit 100% weggenomen. Haar hulp en adviezen (als ook de fijne nazorg na het consult) hebben ervoor gezorgd dat onze kater en nieuwe poes weer helemaal goed met elkaar omgaan. Bedankt, Shireen!"


" M. lijkt wel een andere kat. Zij is liever en plast nauwelijks meer in huis. Ik ben heel dik tevreden!"


"Het gaat heel goed met Z., dus 1000x dank! Wat een opluchting. Sinds dat je langs bent geweest heeft ze nog 1 keer op het aanrecht geplast, verder niet meer! De kattenbak op de plek achter de deur en zonder kap, heeft al heel veel geholpen! Ik heb speeltjes gekocht en meer kattenvoer bakjes, dus we zijn lekker bezig. En zo ontzettend blij met al je adviezen. Ik kan echt weer genieten van Z."


" Het gaat erg goed. Na de laatste twee keer geen plasjes meer op de bank . We zijn zelfs een weekend weg geweest en alles is goed gegaan thuis."


"Het contact met Shireen is vanaf het moment dat ik haar via haar mooie website had benaderd, al fijn. Ze reageerde heel snel en ik kreeg meteen een vragenlijst toegestuurd. Daarmee ging ze meteen aan de slag. Al gauw daarna kwam ze op huisbezoek, dit was erg prettig. Shireen heeft op een prettige manier het gedrag van mijn katten uitgelegd, en zag ook direct wat ik op dat moment in huis kon verbeteren. Mijn twijfels over een kattentherapeut verdwenen dan ook meteen! Het probleem waarvoor ik Shireen heb ingeschakeld is nu 4 maanden later nog steeds opgelost. En ik heb echt het idee dat ik mijn katten beter begrijp. Mocht ik ooit weer tegen iets aanlopen, dan zal ik haar zeker weer benaderen."


  "Met N. gaat het super goed!    
   Ze reageert veel rustiger op prikkels van buitenaf . Ze is gewoon heel relaxed en heeft al maanden niet in huis geplast.
    BEdankt voor alles!" 


"Shireen heeft me erg goed geholpen met mijn kattenprobleem. Na een verhuizing plaste mijn kat ineens overal in het huis. Later op 1 plek. Shireen is op huisbezoek geweest en ze heeft allerlei tips gegeven hoe ik het de kat zo aangenaam mogelijk kan maken. Ze bekijkt je huis echt door katten ogen. Ze legt het gedrag van een kat en de behoeftes van een kat heel goed uit. Bij ons waren de buurtkatten het probleem. Door de tips op de volgen is het probleem met 95% verholpen. Wanneer ik de laatste tip van Shireen uitvoer door de tuin dicht te maken zal het plas probleem verholpen zijn. Daar ben ik van overtuigd. Samengevat: Ik raad Shireen aan bij iedereen die problemen heeft met hun kat."


"ADEQUATE EN NUCHTER AANPAK. ALS JE DE ADVIEZEN GOED OPVOLGT HEB JE SNEL RESULTAAT. HET VERGT WEL WAT GEDULD EN TOEWIJDING. MAAR HET WERKT ECHT!
"


"IK vond het startgesprek thuis heel fijn. Veel informatie over hoe het eventueel kunnen ontstaan van de problemen, veel achtergrondinformatie werd er gegeven.Er werd echt tijd genomen om de poezen in het gezin te leren kennen en erachter te komen waar het gedrag vandaan zou kunnen komen. Veel adviezen en tips gekregen."


"Alles goed hier in huis. De rust is wedergekeerd. 
Er staat een boom op het balkon om binnen te zetten, zodat ze meer kan klimmen.
NIET meer in bed geplast, dankzij jou."


"heldere adviezen, duidelijk en geduldig uitgelegd; was erg fijn"